De sportklasse  

De sportklasse heeft een wedstrijdelement. Er wordt gereden met een routeboek op basis van het bol-pijl systeem. Er zijn navigatieopdrachten en aanvullende opdrachten die volbracht moeten worden, zoals het zoeken van foto’s en plaatsnaamborden en het beantwoorden van vragen.

De toerklasse

De toerklasse is non-competitief en heeft als doel om ontspannen en in goed gezelschap een mooie route te rijden. Er wordt gereden aan de hand van een routeboek met behulp van het bol-pijl system. Er zijn geen speciale opdrachten en er wordt geen klassement opgemaakt.

Inschrijfformulier


Kosten deelname

Indien je je inschrijft voor de Lions Wijchen Rally, wordt er het bijbehorende bedrag van € 285 in rekening gebracht voor een equipe van twee personen (bestuurder en navigator). Hierin zijn de kosten voor organisatie, eten en drinken en natuurlijk de bijdrage voor het goede doel inbegrepen. Kun je niet deelnemen en/of wil je op een andere manier bijdragen aan het goede doel, dan zijn er verschillende Sponsormogelijkheden.

Donatie

Ben je geen racer, dan kun je voor het goede doel een donatie doen door een bedrag over te maken op rek. nr. NL46 RABO 0135492998 ten name van Lions Wijchen o.v.v. Lions Karting Challenge. Wil je een factuur, voor jouw bijdrage, dan kun je ook het formulier op de sponsor pagina invullen. Wij zorgen dan dat jij zo spoedig mogelijk een factuur voor jouw bijdrage ontvangt.

Sponsoring

Je kunt de Lions Kart Challenge sponsoren en zo De Boeg ondersteunen. Voor een sponsorbedrag vanaf € 100,- vermelden wij de naam van je bedrijf en bedrijfslogo op de homepagina van deze website en deze pagina. Ga naar de sponsor pagina en vul het Donatie & Sponsorformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

De Lions Wijchen Rally

Deel de site van de Lions Wijchen Rally, zodat niemand het mist!

@ 2022 Lionsclub Wijchen

Contactinformatie

Wil je meer informatie of heb je vragen over de Lions Wijchen Rally van 12 juni, dan vind je hieronder ons e-mailadres.

rally@lionswijchen.nlSponsoring

Kun je niet aanwezig zijn en/of wil je op een andere manier een bijdrage leveren aan Djakoejoe om de bevolking in Oekraïne te steunen, dan zijn er verschillende sponsor mogelijkheden.

> GA NAAR DE SPONSOR PAGINA

Empty
Click + to add content